Szeretetszolgálat

„Bármit teszünk, azt nem a magunk hasznát keresve tesszük, hanem mert Krisztus szeretete irányít minket.” (2Korinthus 5:14)

Éléskamra program – 2024. június 16. vasárnapig

Istennek hála és gyülekezeti tagjaink el nem múló adakozó kedvének köszönhetően immár tíz éve segítjük tartós élelmiszer csomaggal rászoruló családjainkat. Mintegy 30 család van jelenleg a látókörünkben, akikhez egy-egy élelemmel teli pakkot és élelmiszer utalványt juttattunk el tanév végi időszakban. Az idén is folytatjuk ezt a hagyományt!
Amennyiben Te is szívesen segítenél egy nehéz helyzetben lévő kisgyermekes családot vagy egyedül élő kisnyugdíjas testvért, kérjük, támogasd szolgálatunk munkáját!

Két módon támogathatod a programot:

 1. Az általad megvásárolt tartós élelmiszereket az istentiszteletek alkalmával vagy a hivatal nyitvatartási idejében (kedd, csütörtök és vasárnap 8 és 12 óra között, szerda 16 és 18 óra között) 2024. június 16. napjáig tudod leadni a gyülekezeti házban. Az összegyűlt termékeket egységcsomagokba rendezzük majd, és kiszállítjuk a nehéz helyzetben lévőkhöz.
 2. Ha nem szeretnél nehéz súlyokat cipelni, de szívesen pártfogolnál egy-egy családot, akkor kérjük, hogy pénzadománnyal segítsd a gyűjtést, amiből élelmiszer utalványokat vásárolunk majd és átadjuk a patronáltjainknak még a nyári szünet előtt.
  • Pénzadomány online bankkártyás befizetéssel:
  • Banki átutalással:
   • számlaszám: 10918001-00000113-24760004 (UniCredit Bank)
   • számlatulajdonos: Székesfehérvár Budai Úti Református Egyházközség
   • a közleménybe kérjük beírni: “éléskamra”
  • Személyesen:

Kérdéseddel fordulj bátran Besszerné Halmi Györgyihez a +36-20-468-1878 telefonon!